Volt ez az IRC mánia. A Prof megismerkedett egy lánnyal ott. Én nem tudom mi volt akkor a világban, de senkinek nem jött össze a közelebbi távkapcsolat, ha értitek a képzavart. Ez a lány is az ország másik felében lakott, mint a Sintér esetében. Kezdődött ugyanaz a játék, mint akkor. Azért jártunk mi még sokat a Rolling Rock temetőben, ami egyszerűen csak pár üres építési telek volt a Profék utcája végén, ahova eldobáltuk buli után az üres üvegeket.

A lány és közte, ahogy annak lennie kell, nagy szerelem szövődött. Ha jól rémlik, itt talán a lány idősebb volt. Nem mondanám különösképp csinosnak, de mindent összevetve rendben volt a távolságot leszámítva. Én nem is tudom hogy jött ez össze, de végül találkoztak személyesen. A lány eljött hozzá és itt minden meg is történt, aminek meg kellett a sok pornófilmmel töltött magányos éjszaka után. Mert azt még el sem mondtam, hogy tekintélyes pornó gyűjtemény volt Profék házában. A könyvespolc címeiből is csak szikrázott az erotika. Ő mindig azt mondta, hogy a faterja gyűjtötte össze, de ismerve az anyját, én ezt minden alkalommal kétségbe vontam. Na, szóval megvolt az első a Profnak. Én úgy emlékszem előtte nem is volt komolyabb csaja, szóval örült ennek a lánynak, mint majom a farkának.

Volt ő is náluk, meg én is beszéltem vele párszor a neten. Nem lettünk nagy barátok, csak olyan átlagos mélységig. Akkori önmagunkat azért nem hazudtoltuk meg természetesen, és elkezdtük beetetni a csajt. Akkor még nem volt szerelem, sőt azt sem tudta ez a lány, hogy mi hány évesek vagyunk. Bemondtuk neki a mesét, hogy még pár hétig vagyunk csak itt az országban, mert mi külföldön élünk. Olyan történetet kerekítettünk pár hét alatt, hogy Hollywood-ban is megirigyelték volna. A lány elhitt mindent, mi meg csak nevettünk rajta. Amint mondtam korábban; az élet a legritkábban alakul úgy, ahogy tervezzük. Minden kiderült, és nagyot buktunk. A Prof addigra persze belebolondult a csajba, meg fordítva is. Ő meg eljött hozzá, mindenre fény derült és bejött neki. Elismerem, innen még én sem nagyon tudtam volna menteni a helyzetet, de neki sikerült.

Később a lányról kiderült, hogy eléggé szabadon veszi a kapcsolatait és ezzel vége is lett a nagy love-nak. A Prof meg csacsi részegen ott sírt, mint egy gyerek a térdeimet szorítva. Azért még találkoztak később, egy-egy pásztoróra becsúszott, de végül teljesen megromlott köztük minden, mikor a lány a Prof anyjával lepaktált és nagy barátnők lettek.

Azt hiszem ott ebben a szegény gyerekben eltört valami. Szinte hallottam, ahogy nagy csörömpöléssel leesik. Minden megváltozott benne. Az alkohol iránti elkötelezettség azért nem, de az emberekre másképp tekintett azután. Olyan barátnői voltak, hogy azt le sem merném írni… de volt köztük fiatal, idős, sovány, teltebb, szebb, egzotikusabb.

Elég sokáig tartott ez a dolog, voltak komolyabb próbálkozások később. A legmesszebb egy alig két hetet megélt eljegyzéssel jutott, de aztán ott viharos körülmények között vége is lett. Most egy csodaszép lánnyal él együtt, aki ráadásul szívmelengetően kedves is. Őszintén remélem, hogy sikerül nekik, ez a lány most nagyon megváltoztatta, és a jó irányba. Prof mindig Prof marad, ez már ilyen, de most egy jó úton jár, már évek óta ezzel a lánnyal.

Azért ne vegyétek még elő a zsebkendőket a nagy happy-end alkalmából, a Prof tartogat nektek még meglepetéseket a gimnázium utolsó évében és utána.

A bejegyzés trackback címe:

https://cimeazvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr891564988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása