Nem tudom miért, de notóriusan írjátok be a Tükörország keresőszót az oldalon. Szerintem nem egészen arra gondoltok, mint amiről én próbáltam mesélni pár héttel ezelőtt. De valahonnan ezekből a művekből származhatnak sötét elmém ködös gondolatai is. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért tetszenek, vagy miért hasonlított átvitt értelemben az életem rájuk. Talán tudat alatt szándékos, talán puszta véletlen. Nem tudom a helyes választ!

De ez most a közkívánatra rovat, tehát nem rólam van szó, hanem a ti információéhségeteket szeretném ma kielégíteni.

Parancsoljatok, váljék előnyötökre, és kellemes olvasást kívánok egy csodás utazáshoz az igazi és felejthetetlen Tükörországba:

 

Lewis Carroll - Alice Tükörországban

 

Pilinszky János – Kalandozás a tükörben

 

 

 

Címkék: utazás nosztalgia titok kék meglepetés jel relax köszönöm közkívánatra örökkön örökké mindenért tükörország titkos világ kék világ kék zóna

A bejegyzés trackback címe:

https://cimeazvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr731672705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása